Wat een droom!! Mijn werk is mijn passie ! Wat ik ECHT leuk vind, daar ben ik vol enthousiasme iedere dag mee bezig en het geeft me zo’n enorme drive!
En leuker nog.... ik verdien er mee wat ik wil verdienen! Hoe dan zal je je afvragen!? Nou! Door doelen te stellen, te blijven leren en een duidelijk plan te hebben! Heb jij een plan? Wat wil jij?

Door de jarenlange ervaring die ik op heb mogen doen met mijn eigen business, heb ik zelf gezien en geleerd wat werkt. Doordat ik zelf enkele tegenslagen en een burn-out heb gehad heb ik ervaren hoe het is om door te gaan en niet alleen te herpakken maar zelfs sterker terug te komen! Al jaren krijg ik regelmatig de vraag hoe ik het doe, hoe ik het combineer, het moederschap, een eigen business en ook nog eens een sportief en gezond leven. Met mijn ervaring wil ik andere ondernemers helpen, ondersteunen en adviseren.

Read More

START UP YOUR BUSINESS

...Start up your business!
Ik bied 1 op 1 coaching sessies aan of facetime/skype coaching sessies!

Het opstarten van je eigen bedrijf kan voelen als VEEL! En kan je overvallen waardoor je niet goed weet waar je moet beginnen. Je hebt nog geen ritme en daardoor begin je al met de kleine dingen uit te stellen. “Dat komt wel” zo jammer! Want je hebt de stap genomen je eigen business te starten! Op dat keuzemoment bruiste je vast en zeker van de energie (en ja... ook onzekerheid) maar deze positieve bruisende energie moeten we vasthouden en doorpakken en...

Heel graag ga ik met jou aan de slag om jouw plan te maken! Jouw bedrijf op de juiste manier op te starten, doelen te stellen en jouw droom uit te laten komen! Tijdens de coaching sessies gaan we samen op een doortastende en heldere manier te werk. Met als basis: jij als persoon, jouw ideale klant, jouw kracht en hoe jouw bedrijf de juiste richting op te sturen om het beste uit jouw bedrijf halen. Je gaat jezelf ontwikkelen, nieuwe doelen bepalen, succes boeken.

Back

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en je te helpen met het bereiken van jouw doelen!

Je hebt alle moed toen verzameld, de knoop doorgehakt en je bent voor jezelf gaan inschrijven bij de kamer van koophandel. Je gaat het helemaal maken, is jouw gedachte…. maar dan komen er naar verloop van tijd barstjes in je voorgenomen plan.

Je klanten komen niet, je hebt onvoldoende tijd om te netwerken, je werkt nog fulltime en je eigen business staat daardoor op de 2e plaats… misschien zelfs op de 3e plaats omdat je ook fantastische kinderen hebt en er graag voor ze wil zijn. 

Geen tijd hebben voor je eigen business sluipt er ongemerkt zomaar in. Je hebt al maanden niets meer op social media geplaatst en dan moet je ook nog eens je website bijhouden? Een blog schrijven? Je vraagt jezelf gelijktijdig af hoe je dat moet doen en waar je de inspiratie vandaan moet halen?

boost your business

Read More

Wil je meer weten over mijn coaching en wat ik voor jou en jouw business kan betekenen?

Ik mag mijzelf dan ook oprecht een ervaringsdeskundige noemen met veel goede tips & tricks in pacht.. Doordat ikzelf enkele tegenslagen heb overwonnen en heb kunnen ervaren hoe het is om door te gaan en niet alleen te herpakken maar zelfs terug te komen met een nog beter plan om mijn business naar een hoger niveau te brengen..

Al jaren krijg ik regelmatig de vraag hoe ik het doe, hoe ik het combineer; het moederschap, een eigen bedrijf en ook nog eens een sportief en gezond leven. Met mijn ervaring wil ik andere ondernemers helpen en te ondersteunen en adviseren.

WAT ONTZETTEND JAMMER! Je bent vol energie opgestart met je business! Je wilde doen waar je van droomde! Maar nu zit je vast… voor je gevoel zelfs muurvast! De makkelijkste optie is om het op te geven…. maar blijf je dan altijd het knagende gevoel houden? Had ik maar…… Het leven verloopt niet altijd “ smooth" , sterker nog, het leven bestaat uit ups en downs, maar jij bent de enige die de koers kan bepalen. Daag jezelf uit er alles uit te halen wat er in zit!

Door de jarenlange ervaring die ik op heb mogen doen met mijn eigen business, heb ik zelf gezien en geleerd wat werkt. 

Back

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en je te helpen met het bereiken van jouw doelen!

We gaan je bedrijf in kaart brengen met JOU als persoon en JOUW kracht als basis. We gaan aan de slag met het profiel van jouw ideale klant zodat jij leert jouw ideale klant aan te trekken. We gaan jouw business onder de loep nemen. Staat jouw brand als een huis of moeten we daarin verbeteringen aanbrengen? Kun jij je onderscheiden ? Moet je vernieuwen?
Kortom, Hoe ga je dit doen zonder al te grote “brokken” te maken ? We gaan jouw strategie bepalen om ervoor te zorgen dat jij vanaf nu het beste uit je bedrijf gaat halen en jezelf gaat ontwikkelen en toghether we…… Boost your business.