Een meerdaagse bruidsfotografie workshop in het buitenland. Dat moet je als bruidsfotograaf toch een keer gedaan hebben?

Omdat ik regelmatig in het buitenland bruiloften en engagement shoots mag vastleggen weet ik de mooie locaties en plekjes te vinden en ik neem je graag mee om daar een geweldige shoot vast te leggen voor je portfolio.

Niet alleen bruidsfotografie , poseren en het gebruik van licht gaat voorbij komen we gaan ook aan de slag met branding en marketing. 

Omdat we in een andere omgeving zijn, even weg uit het dagelijkse leven zul je merken dat je meer focus hebt en hierdoor veel meer door kan pakken met je fotografie bedrijf.

Begin 2019 zal ik de bestemming en datum bekend maken van de workshop in het buitenland zodat jij tijdig je tickets kan regelen.

Ik hoop dat je er bij bent! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en verneem als 1e wanneer deze workshop zal plaatsvinden.

workshop buitenland

Wanneer? Datums zullen snel bekend worden gemaakt! O.a. ook een destination portfolio workshop!

Voor wie? Voor alle (Bruids)fotografen die zich meer willen verdiepen in bruidsfotografie en hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Die zich willen verbeteren in:

-Natuurlijk poseren van het bruidspaar
-Omgaan/gebruik van natuurlijk licht
-Branding & ideale bruidspaar aantrekken
-Workflow
-Contactproces met het bruidspaar van A-Z

En voor fotografen die een mooie aanvulling kunnen gebruiken op hun portfolio met de foto’s van de styledshoot tijdens deze workshop.

BRUIDSFOTOGRAFIE

Read More

Inschrijven? Vul dan hier het contact formulier in.

Wat? In de ochtend gaan we beginnen met heel veel informatie over oa. de werkwijze, branding en hoe trek je je ideale bruidspaar aan. Daarna gaan we een mooie styledshoot doen op een mooie locatie met geweldig goede leveranciers uit de trouwbranche. Een prachtig bruidspaar in een mooie fine art romantische setting. Ik ga je alles leren over het poseren, bruidspaar op hun gemak stellen, gebruik van natuurlijk licht en compositie. Deze foto’s mogen natuurlijk gebruikt worden voor je portfolio. 

Na de styledshoot gaan we de foto’s van de shoot bespreken en door met de workflow. Ik ga je mijn workflow laten zien en uitleggen en laten zien hoe je hiermee enorm veel tijd kan besparen. Ook gaan we samen enkele foto’s van de styled shoot bewerken.

Natuurlijk verzorgen wij ook een heerlijke lunch en is er tijdens de lunch tijd om even goed met elkaar te kletsen en elkaar te inspireren! Want na deze workshop heb je niet alleen heel veel nieuwe kennis op gedaan, Je zult helemaal geïnspireerd zijn door alles wat je gezien en gehoord hebt, een boost energie krijgen om met de bruidsfotografie verder te gaan en zeer waarschijnlijk leuke contacten overhouden met de andere cursisten.

Max. aantal deelnemers 10 ( Deze workshop gaat door bij minimaal 7 deelnemers)

Kosten? De kosten voor de 1daagse workshop in NL zijn 475,00 euro. Boek je voor 15 januari? Dan betaal je 435,00 euro. Bedragen zijn excl. btwBack

Back

Masterclasses

Als creatieve ondernemer is het belangrijk niet “ vast te roesten” in wat je altijd doet. Doe je dit wel dan ga je merken dat je niet meer groeit, geen creatieve ideeën meer kunt bedenken en veel minder voldoening uit je werk kan halen.

Daarom zal ik in 2019 verschillende masterclasses gaan organiseren voor creatieve ondernemers! Fotografen, videografen, grafisch ontwerpers etc. Enkele van deze masterclasses zullen speciaal gericht zijn op de weddingbranche.

Tijdens deze masterclasses ga ik je uitdagen op een andere manier te kijken naar je bedrijf & je skills en buiten je comfort zone te gaan om vervolgens te kunnen groeien en er achter te komen dat je meer kan dan dat je denkt!

Dit doe ik niet alleen! Tijdens enkele seminars heb ik een geweldige inspirerende andere ondernemer naast mij staan.

Benieuwd! schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

subscribe

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

thank you for your interest

Daglicht is natuurlijk en zacht. Dit licht gebruik ik in mijn romantische foto’s. De streling van een zonnestraal of de speelsheid van de bruidsjurk die danst rond de stralende bruid. De lachrimpels op het gezicht van de trotse bruidegom of de structuur van olijftakken op een mooi gedekte tafel. Ik vang het in mijn lens. Mijn foto’s zijn tijdloos en vertellen jullie liefdesverhaal. Ze zijn licht, stijlvol en exclusief. Met oog voor elk detail. Voor de ringen, de kleurige bloemen en de structuur van luxe stoffen. Pasteltinten en wit als basis voor romantische beelden waaruit emotie spreekt. Echte, pure foto’s van bijzondere momenten in het verhaal van mensen. Niet geposeerd of gemaakt maar ontspannen en authentiek.

How we work

interested?

Book a Session